Hafíkův slavností ples

18.02.2016 18:56

Hafíkův slavností ples:

Moc děkujem všem, kteří s námi zdárně oslavili 15 let Hafíka. Narozeninová párty byla uspořádaná jako dárek především pro dobrovolníky naší organizace, kteří se během patnácti let podíleli na vytváření organizace až do dnešní podoby, jak na začátku plesu v krátkém projevu zmínili předsedkyně sdružení 

Mgr. Jaroslava Bicková a Prof. MUDr. Miloš Veleminský. V průběhu celého večera nás slovem provázela paní Iveta Vítová (Lutovská), které tímto moc děkujeme a věříme, že spolupráce s touto půvabnou moderátorkou nebyla poslední. K tanci a poslechu hrála hudební skupina BQuintett. O předtančení se postarala dětská taneční skupina Lentilky pod vedením Mgr. Petry Augstenové. Co by to bylo za canis akci kdyby se tam neukázal živý pes. Své umění v dogdancingu, které na míle předčilo naše taneční kreace nám předvedli Tobi (BC) a Agnes (NO) pod vedením Terezi Dědkové a Hany Bečvářové. 

Iveta, Petra, Tereza i Hanka vystupovaly na plese bez nároku na honorář za což velice děkujeme.

Závěrem  nikoliv však poslední poděkování patří všem sponzorům, díky kterým se podařilo naplnit hafíkovo dárkové tašky k vaší spokojenosti.