Mediální hvězda v našich členech...

23.10.2010 11:17

Časopis Pes přítel člověka č. 11/2010 informuje o prvním ročníku Woter Dog Contest, který se uskutečnil v České Republice.

Jde o nový psí sport, kde se dá s nadsázkou říci, pejsci soutěží v tom, kdo je větším milovníkem vody. :-) Soutěžilo se ve třech disciplínách: Scubadogs - potápění do hloubky, zde obsadila krásné 3. místo labradorka Nessi s Terezkou Svobodovou (výcvikář pro kurzy), druhou disciplínou byl Drawdogs - aport předmětů z hladiny, zde musíme vyzdvihnout skvělý výkon zlatého retrievera Skeeva Andrei Rinešové (členové), kdy najednou dokonce přinesl 3 aporty!!, poslední královskou disciplínou byl Splashdogs - skoky do vody na dálku. Poté se body ze všech těchto disciplín (pejsek nemusel nastoupit na všechny tři disciplíny) sečetly a vyhlásili se tři Nejvšestrannější vodní psi.

 

Všichni pejsci našich zúčastněných členů a výcvikářů se umístili skvěle - viz. Naše úspěchy, ale přece jenom musíme zmínit úspěch Andrei Rinešové a jejího Skeeva, který se probojoval na krásné 3. místo po součtu bodů ze všech disciplín a odnesl si tak titul Třetí nejvšestrannější vodní pes České Republiky pro rok 2010. A jako třešničku na dortu ho můžeme najít v právě zmiňovaném časopise na straně 45, jako reprezentanta skoků do vody.